Rijks Middelbare Tuinbouwschool (R.M.T.S.)

Blauwe Berg 3 (bontekoestraat) in Hoorn, ( Toon op kaart )

340 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijks Middelbare Tuinbouwschool (R.M.T.S.), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rijks Middelbare Tuinbouwschool (R.M.T.S.) foto

Op Rijks Middelbare Tuinbouwschool (R.M.T.S.) vind je 53 klassenfoto’s en 340 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

aanleg en onderhoud heb ik gedaan .

aanleg en onderhoud heb ik gedaan

Rijks Middelbare Tuinbouwsc..., 1984

Wat ik me nog kan herinneren is dat we een leuke gemengde klas hadden.

Wat ik me nog kan herinneren is dat we een leuke gemengde klas hadden. Er werd veel kattekwaad uitgehaald.. en dat had zo ook wel eens zijn charmes. Ik weet nog dat ik een keer vals beschuldigt werd door een van de leraren en dan ben je bij mij aan het verkeerde adres. Hij stuurde mij de klas uit, ik gooide uit kwaadheid mijn lessenaar omver liep de klas uit en smeet de deur dicht. Werd dus op het matje van de directeur geroepen. Klasgenoten die ik me kan herinneren... Erwin uit Purmerend... de tweeling die fruitteelt volgden... weet hun namen niet meer, Nico Haakman...

Rijks Middelbare Tuinbouwsc..., 1992

Richting A&O; ik heb deze opleiding niet afgemaakt i.

Richting A&O; ik heb deze opleiding niet afgemaakt i.v.m. familieomstandigheden. Eén van m'n grootste vriendinnen in die tijd was Moos (Ingrid Oosterhuis). Naar ik mij herinner was mevr. Luytwieler indertijd de directrice. Van de leraressen was ik het meest gecharmeerd van Juffie van der Zee (Engels B-Richting). Wat betreft de leraren waren dat de heren Kooij (Tuintekenen), de leraar Techniek (van der Vecht(?)), de leraar Landmeten (Guy(spreek uit als 'kie' en niet als 'gui', bij de laatste werd hij bloedlink) Frencken) en Jur Raatjes (Wiskunde). Ik heb zowel op de oude locatie (Bontekoestraat) als op de nieuwe/laatste locatie (Blauwe Berg) gezeten. (Beiden een rot end van het NS station af, het was vaak rennen om op tijd te komen).

Rijks Middelbare Tuinbouwsc..., 1980

?