Rijks H.B.S. later K.W.L.

Bredestraat in Oostburg, ( Toon op kaart )

183 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijks H.B.S. later K.W.L., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rijks H.B.S. later K.W.L. foto

Op Rijks H.B.S. later K.W.L. vind je 15 klassenfoto’s en 183 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Favoriete leraren: Vis (sport), Schillemans (geschiedenis) en het Walcherse duo Jacobs en Hasselaar.

Favoriete leraren: Vis (sport), Schillemans (geschiedenis) en het Walcherse duo Jacobs en Hasselaar. Gelachen om (en niet met) de lerares Frans: juffrouw Wouters oftewel Sofie. Wat een kreng van een mens.

Rijks H.B.S. later K.W.L., 1970

Les gehad van o.

Les gehad van o.a.: Louws (hij zou trots zijn als ie wist dat ik nog steeds graag wiskundeproblemen oplos), Don (die ook enthousiast de schoolkampen leidde), d'Hondt (die al over was gegaan op de nieuwe spelling welke nooit is ingevoerd), Vermeulen (die les gaf op het sportveld in de regen met zelf regenjas en rubberlaarzen aan), Messagie (het boegbeeld van Eloy die ons uit de brand hielp toen we geen leraar meer hadden), Van der Linden (het is waar: vooral de mislukte scheikundeproeven onthoud je als beste), Schijve (zowat privéles met het kleine klasje Wiskunde 2), Malkowski/Bergwerff/de Melker en al die andere leraren Engels (dat had wel iets beter georganiseerd kunnen worden tijdens 6 jaar VWO, maar het is toch nog goedgekomen met mijn Engels), Annette (zonder achternaam want we mochten haar geen mevrouw noemen), Zwaving (die ik nog steeds kwalijk neem dat hij vond dat hij mocht roken in het leslokaal), Brooijl/de Klerk (geen eindexamen, maar ik doneer wel aan natuurmonumenten), de Rijcke (die het jammer vond dat ik geen geschiedenis koos, en ik achteraf ook omdat ik daardoor verstoken ben gebleven van de moderne geschiedenis, 4VWO stopt immers bij WO-2), de amanuënsis (de ene die ook nog eens zeer enthousiast vogelkijktochten leidde en de andere die altijd het weer voorspelde), de conciërge (die ik nooit om een briefje heb hoeven vragen), en nog een aantal anderen waarvan ik weliswaar de naam vergeten ben, maar niet de herinnering.

Rijks H.B.S. later K.W.L., 1980

Tot en met 4 atheneum op deze school.

Tot en met 4 atheneum op deze school. 4 atheneum heb ik tweemaal gedaan, daarna naar Den Bosch verhuisd. Herinneringen aan school: De Melkert (Engels). van Waterschoot (Frans), de Rijke (Geschiedenis) Na in Den Bosch VWO te hebben afgemaakt, Geschiedenis in Nijmegen. Nu in de Verenigde Staten, getrouwd, 2 kinderen, vermoedelijk over een jaartje terug naar Nederland.

Rijks H.B.S. later K.W.L., 1969

?