Rijks HBS (HBS-A/HBS-B)

Burgerdijkstraat in Deventer, ( Toon op kaart )

258 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijks HBS (HBS-A/HBS-B), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 96
  • Schoolgenoten 258

Op Rijks HBS (HBS-A/HBS-B) vind je 96 klassenfoto’s en 258 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 175

Lessen van Groenman, Reindersm...

Lessen van Groenman, Reindersma, Mj. van Gulpen. Toneelvoorstellingen op schoolavonden. Sinds 1998 heeft er een paar keer 2-jaarlijks een reünie van eindexamenkandidaten uit de jaren 1948 t/m 1954 plaats gevonden. Thans is er jaarlijks een reünie voor hen die in de periode 1942 t/m 1956 meer of mindder lang op de school hebben gezeten. Geïnteresseerden om hieraan ook deel te nemen kunnen zich daarvoor o.a. bij mij melden. Voorts heb ik een publicatie gemaakt over deze school en meerdere foto's en bladzijden tekst daaruit (in fotovorm) op Schoolbank gezet.

2002, Deleted

Heel erg serieus waren we niet...

Heel erg serieus waren we niet in deze jaren. Veel lol en weinig leren, met als gevolg dat er een grote groep leerlingen voortijdig naar de (M)ULO Ceintuurbaan vertrok.

2002, Frank

Mooi gebouw, eeuwig jammer dat...

Mooi gebouw, eeuwig jammer dat het is afgebroken. Wel koud! Mej. Kalis (Duits) zat vaak met haar jas aan les te geven. Ik vond de tekenlessen van Le Poole en de biologielessen van Holsheimer indrukwekkend. Maar de andere leraren ben ik niet vergeten. Esser, Touwen, De jager, Stoppelenburg. Directeur Tijdens. De congierge. De HBS stond in de Burgersdijkstraat.

2002, Rene
?