Rijks HBS

Purmerend in Purmerend, ( Toon op kaart )

104 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Rijks HBS, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 19
  • Schoolgenoten 104

Op Rijks HBS vind je 19 klassenfoto’s en 104 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 78

ik kan me niet iedereen herinn...

ik kan me niet iedereen herinneren die in mijn klas zaten, vooral omdat ik na de 3eklas de school verliet. Was verliefd op Atie Meulenbroek, die wel in mijn klas zat.

2003, Deleted

De HBS is natuurlijk het verha...

De HBS is natuurlijk het verhaal van volwassen worden. Of op z'n minst ernstig puberen. Blijven zitten in de even klassen. Daardoor wel drie keer op het toneel gestaan tijdens de grote schoolavond (Het Kerstbal). Al was de laatste keer onder protest. Niet zoals te verwachten was, omdat het zo slecht was (want hemel, wat moet dat als amateurs slecht geweest zijn) maar omdat ik eigenlijk al van school was toen ik de laatste keer op (of af-)ging. Toch hebben Bouke Wouda, Corrie van Benthem, Bram Jonker en Cees Derlagen beslist hun best gedaan om zelfs in hun vrije tijd de pubers nog te regisseren. Maar dat moesten ze vast van P. de Boer, schrijver van de "Helicon der nederlandse literatuur" en in mijn tijd de ongenaakbare, pijprokende, directeur der Rijks-HBS. En vergis je niet, de man had een vooruitziende blik: "De mensen kennen tegenwoordig geen uitgestelde behoeftebevrediging meer" was een uitspraak van Pim (de Boer, niet die andere) die ik nog altijd toepasselijk vind.

2003, Nico

ik heb van deze periode een aa...

ik heb van deze periode een aantal klassefoto's

2003, guus
?