Rijk van Gaasbeek (MAVO)

Vliegerweg ? in Culemborg, ( Toon op kaart )

240 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rijk van Gaasbeek (MAVO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Rijk van Gaasbeek (MAVO) foto

Op Rijk van Gaasbeek (MAVO) vind je 19 klassenfoto’s en 240 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik stroomde in het tweede jaar in.

Ik stroomde in het tweede jaar in. Ik denk nog terug aan de concierge van wie we met regen en sneeuw niet onder het afdakje mochten staan: "naar de kantine of naar buiten" Vond dat erg onmenselijk, net als de lestijd: 08.10 Lessen van nellie de koster, v/d heuvel, bosschaart, "beppie" klarenbeek. Wiskunde van kroon,...ik kan er nog steeds niks van, maar of dat aan hem lag?! Ik deed er wel examen in, was net als denis schoen na 15 minuten klaar en haalde een 2. Tja! Grappig om nu te werken met mijn oude docenten. Die ik nu wel bij de voornaam mag noemen.

Rijk van Gaasbeek (MAVO), 1985

De heer Sieders,streng maar rechtvaardig.

De heer Sieders,streng maar rechtvaardig.Schoolconcerten die niet doorgingen,omdat we lopend ernaar toe moesten en enkele jongens uit de klas stinkbommetjes gooiden onderweg.

Rijk van Gaasbeek (MAVO), 1961

Mr.

Mr. Sieders was streng en Mr. Broere liep er altijd bij als een boer. We hadden ook een mevrouw als onderwijzeres, maar ik ben haar naam vergeten.

Rijk van Gaasbeek (MAVO), 1956

?