Ridderburcht

....burg in Alphen aan den Rijn, ( Toon op kaart )

53 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ridderburcht, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ridderburcht foto

Op Ridderburcht vind je 6 klassenfoto’s en 53 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wat kan ik mij nog herinneren: juf Anneke, de brand op de school, het pre-historisch kamp en hoe heette dat spelletje dat we altijd tijdens de pauze speelden: meisjespakkertje???.

Wat kan ik mij nog herinneren: juf Anneke, de brand op de school, het pre-historisch kamp en hoe heette dat spelletje dat we altijd tijdens de pauze speelden: meisjespakkertje???

Ridderburcht, 1981

Ik zat ook in de klas bij juf anneke als ik mij goed herinnert woonde ze in delft.

Ik zat ook in de klas bij juf anneke als ik mij goed herinnert woonde ze in delft. Ik zat 1 jaar op de ridderburch toen verhuisden wij naar scheveningen. In mijn klas zat een jongen zijn naam was kjelt vrij agresieve jongen die op karate zat ( als ik hem moest geloven).

Ridderburcht, 1980

Ik heb op deze school gezeten tot halverwege groep 7.

Ik heb op deze school gezeten tot halverwege groep 7. Ik weet nog dat we in het laatste jaar meerdere leraren hebben gehad en dat was de reden om naar een andere school te gaan. Erg leuk was de reunie van onze klas in 1996 bij meester Peter Kerstens. s t r a t e n (******* k n m g . n l

Ridderburcht, 1982

?