Revius Lyceum

Driebergsestrwg 6c in Doorn, ( Toon op kaart )

2031 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Revius Lyceum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Revius Lyceum foto

Op Revius Lyceum vind je 170 klassenfoto’s en 2031 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke herinnering was toch wel dat ik bij Gispen moest komen en de raad kreeg om toch van dat vriendje af te komen (Laurens waar ik nu mee getrouwd ben) omdat hij lastig was en er voor kon zorgen dat ik minder goed mijn best zou doen op school.

Leuke herinnering was toch wel dat ik bij Gispen moest komen en de raad kreeg om toch van dat vriendje af te komen (Laurens waar ik nu mee getrouwd ben) omdat hij lastig was en er voor kon zorgen dat ik minder goed mijn best zou doen op school. Verder de lol dat Laurens bij Franse les te horen kreeg dat het met hem nooit wat zou worden en Frans al nooit goed zou kunnen spreken. Nou dat is goed gekomen hoor want hij spreekt nu vloeiend Frans na een aantal jaren in Frankrijk gewoond te hebben! :-)

Revius Lyceum, 1982

1991, het mooiste stuntjaar ttot dan toe! Popie Jopie, Cabaret en een te gek feest in Utrecht! Ik heb nog een leuke videoband van de stunt!.

1991, het mooiste stuntjaar ttot dan toe! Popie Jopie, Cabaret en een te gek feest in Utrecht! Ik heb nog een leuke videoband van de stunt!

Revius Lyceum, 1985

een keurslijf vergeleken met het Rijnlands; beperkte activiteiten buiten school.

een keurslijf vergeleken met het Rijnlands; beperkte activiteiten buiten school. Niettemin aardige mensen! Bouman, lerraar Frans en inspirerend toneelregisseur blijft in m'n herinnering.

Revius Lyceum, 1967