Repelsteeltje Kleuterschool

Sparreweg/Denneweg/Tugalaweg?? in Amsterdam, ( Toon op kaart )

112 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Repelsteeltje Kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Repelsteeltje Kleuterschool foto

Op Repelsteeltje Kleuterschool vind je 26 klassenfoto’s en 112 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Veel leuke herinneringen.

Veel leuke herinneringen. Ook de dag dat er achter bij de zandbak een kunstbeen gevonden werd. Wij moesten allemaal weer de klas in en nadat ze het weggehaald hadden mochten we weer spelen. Maar altijd keken wij weer of het been terug gekomen was, samen met de man zonder been. En juffrouw Zwaan zal ik nooit meer vergeten!!!

Repelsteeltje Kleuterschool, 1973

ik heb nog een klassefoto gevonden met juf kneppers.

ik heb nog een klassefoto gevonden met juf kneppers

Repelsteeltje Kleuterschool, 1968

Juffrouw Annelies ging trouwen met Kasper waar toen een liedje voor gemaakt is, Juffrouw Zwaan, Juf Nita?, juf Ruth; Spelen deed je in de poppenhoek, waterhoek, bouwhoek enz.

Juffrouw Annelies ging trouwen met Kasper waar toen een liedje voor gemaakt is, Juffrouw Zwaan, Juf Nita?, juf Ruth; Spelen deed je in de poppenhoek, waterhoek, bouwhoek enz. In de pauze dringen voor een driewieler of zo'n laag karretje waar je met een knie op zat en met je andere been zette je af. leerlingen: Claudia & Kwok Shuen (wel uit de andere groep), Judith, Reina, Wilfred, Pilly, Fabian, Tonnie...

Repelsteeltje Kleuterschool, 1980

?