Rembrandtschool

Vermeerstraat of Rubensstraat in Amersfoort, ( Toon op kaart )

160 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rembrandtschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 36
  • Schoolgenoten 160

Op Rembrandtschool vind je 36 klassenfoto’s en 160 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 143

De grote zolder waar we sinter...

De grote zolder waar we sinterklaas vierde en toneelstukken/musicals opvoerden met de klas.

2002, Deleted

De schoolfilms op de grote zol...

De schoolfilms op de grote zolder en de schoolconcerten in het Grand theater. Meneer Smeding met zijn sigaar, de dunne juffrouw van Knaperen in de tweede.

2003, Deleted

Cor Beers met pijp en schrijve...

Cor Beers met pijp en schrijver van een spannende detective. Juffrouw Scheurkogel die ons opsloot in de magazijnkast, waarna ik met Ingrid uit frustratie alle opgeslagen schriften en potloden molde. Maar ook Juffrouw Haan, Juffrouw Westerveld, meester Rietberg en Van den Tweel. Altijd verliezen met knikkeren en de maandsluitingen, waarbij steevast Queen en Kiss gingen voor de hoogste eer. Rob Lohmeijer zat natuurlijk in allebei en won dus altijd. De handigerd. Verder waren we natuurlijk bij het gymen erg benieuwd of er al wat 'te zien' was. In reunies waren we erg fanatiek. We hadden er zelfs twee. Jaargenootjes: Herman, Rob, Erik, Marcel, Monique, Danielle, Esther, Judith en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ach ja... Ben benieuwd hoe het met een ieder gaat. Wie me wil vinden moet maar eens in het Amersfoorts telefoonboek kijken of surfen naar wee-wee-wee-addictions-punt-nl.

2003, Deleted
?