Rembrandtschool

Zonnelaan in Groningen, ( Toon op kaart )

140 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rembrandtschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rembrandtschool foto

Op Rembrandtschool vind je 17 klassenfoto’s en 140 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kan me nog weinig herinneren van deze school.

Kan me nog weinig herinneren van deze school. In zesde klas les gehad van meester Dijkema.

Rembrandtschool, 1966

zoene in het fietsenhok met Esther.

zoene in het fietsenhok met Esther

Rembrandtschool, 1972

Tja, Dijkema, wat valt er over hem te vertellen; erg nare man die je kon intimideren en voor schut zetten! Douchen na de gym; Oosterhuis kwam dan 'controleren".

Tja, Dijkema, wat valt er over hem te vertellen; erg nare man die je kon intimideren en voor schut zetten! Douchen na de gym; Oosterhuis kwam dan 'controleren"...ja,ja.. Dijkema had een ongezonde belangstelling voor meisjes uit de 6e klas... Juf Meinsma, Juf Vos vond ik erg aardig. Bert Noot en Roemers hebben veel moeite gedaan om mij het zwemmen weer leuk te laten vinden; tevergeefs... Noot ging vaak mopjes vertellen. In de 5e bij Roemers ben ik zitten gebleven. Ik zat toen o.a. in de klas met Stephan Griep, met wie ik nog steeds contact heb, Karin Bisschop, met wie ik nog wel eens speelde; (deden we of we met de Osmonds getrouwd waren); Yvonne la Crois, Linda Hofker, Rene Hartsema, Liesbeth van der Werf. Kwam later in de klas met o.a. Dineke Roodbergen, met wie ik toen veel omging. Jan Koning, die kon goed schaatsen, Peter de Vries, die ooit eens een enorme schop onder z'n kont kreeg van Dijkema, Elly, Gerda Rijzinga, Astrid, Reinald van Dalen, Paul J.Caesar, Heleen de Vries, enz. Er zullen ongetwijfeld ook leuke momenten op school zijn geweest, maar ik kan ze niet zo herinneren; de vervelende overheersen helaas...

Rembrandtschool, 1970

?