Rembrandt school

nabij de amsterdamseweg in Arnhem, ( Toon op kaart )

5 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rembrandt school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 5

Op Rembrandt school vind je 0 klassenfoto’s en 5 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 6

De Rembrandtschool stond op de...

De Rembrandtschool stond op de hoek van de Bourisiesstraat. Later was een andere school aan de linker kant erbij (voor doven en slecht horenden). De lagere school is toen weggegaan en de slecht horenden hebben het over genomen. Ik ben toen naar de Pieter Breughel gegaan. Nu staat de school er niet meer. Het is één en al puin omdat ze met het station bezig zijn. Ik weet dat er een meisje op zat met de naam José. Zij woonde ook in diezelfde straat bijna op de hoek. De heer Nijborg zijn toen ook naar de Pieter Breughel gegaan. Er was ook een juf Thijsen en juf van der Kaa die de lagere klassen deed. Er was ook een jongen die zijn pen (houten kroontjes pen)op vrat en moest toen de hele school door om het te laten zien. Later kregen we de plastic pennen en daar deed hij het ook mee. Sinds de aanbouw van het nieuwe station in Arnhem is de school van de aardbodem verdwenen en heeft plaats moeten maken voor een grote fietsenstalling. Een boom is het enige wat nog overeind is gebleven.

2003, Deleted

juf Weiland-jansen was een lie...

juf Weiland-jansen was een lieve juf dhr claasen was erg streng, gooide met krijtjes of spons ed. mijn vrienden;Rene Alders;Henkie Mijer

2003, Peter

Ik heb de 1e en 2e klas op dez...

Ik heb de 1e en 2e klas op deze, toen lagere school gezeten. Heette het toen niet iets van "Tamboers Borsje"? (zo sprak ik het uit). Op de 1e etage zaten kinderen met een gehoor-stoornis.

2005, Deleted
?