Rembrandt Openbare Scholengemeenschap

Burggravenlaan in Leiden, ( Toon op kaart )

359 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rembrandt Openbare Scholengemeenschap, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rembrandt Openbare Scholengemeenschap foto

Op Rembrandt Openbare Scholengemeenschap vind je 86 klassenfoto’s en 359 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Eerst in Voorschoten gezeten, daarna een gebouw aan de Vliet (naam vergeten) en hierna naar de Vijf Meilaan.

Eerst in Voorschoten gezeten, daarna een gebouw aan de Vliet (naam vergeten) en hierna naar de Vijf Meilaan. (Of was het nou andersom?) De eerste jaren trok ik veel op met Marga Pool en Minou de Winter. Later vormden w drieën een leuk ploegje met Jelleke de Jong, Hans Zwager en volgens mij met ene Hans in Voorschoten.....Heb Mavo en Havo gedaan.

Rembrandt Openbare Scholeng..., 1973

in de 4e klas, ben ik met 7 klasgenoten van school gestuurd: de hele klas zou het laatste uur spujbelen, en alleen wij 8-en deden het.

in de 4e klas, ben ik met 7 klasgenoten van school gestuurd: de hele klas zou het laatste uur spujbelen, en alleen wij 8-en deden het.de nieuwe rector (blom) wilde gezag tonen.

Rembrandt Openbare Scholeng..., 1958

Brugklas aan de V.

Brugklas aan de V.d. Brandelerkade. Leukste was handarbeid. Verder nogal saai. Gelukkig daarna naar het hoofdgebouw aan de Burggravenlaan. Het Alternatiefje, schoolcabaret met optreden in Scheveningen: Berend in zijn blote kont, erg schokkend in die tijd. Met 4 HAVO frans een lang weekend naar Parijs. Achter Karlijn Stoffels aan heel Parijs door. Eerst Atheneum gedaan met Daisy Münzenmayer, Anita Ooms, Nicoline Blonk, Fulco Blokker, Appie e.v.a. Daarna naar 4 HAVO: Janine ten Napel, Karin Jansen Verplanke, Jan Maarten, Jan Willem, Jan Vesseur, Jan Scheerder, Keesje Smit, Kees de Gelder en nog veel meer. Hoewel sommigen misschien wel VWO deden, maar dat weet ik niet meer.

Rembrandt Openbare Scholeng..., 1972

?