Rembrandt

Mozartlaan 65 in Akersloot, ( Toon op kaart )

143 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rembrandt, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rembrandt foto

Op Rembrandt vind je 19 klassenfoto’s en 143 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Joan Harmsen,Leonie Otte, (ouders kledingwinkel) Petra en Ingrid Knikman.

Joan Harmsen,Leonie Otte, (ouders kledingwinkel) Petra en Ingrid Knikman. Francisca de vries,Sonja Kaandorp Debby van Elburg.op Henri was ik verliefd op.woonde dicht bij fietswinkel. we speelden buut vrij op het plein. Ilse Kroon,zus Jacqueline? heb nog bij jullie gelogeerd in Alkmaar, in de flat. Mijn zus Tosca,ken je me nog? mail me dan even zie profiel.

Rembrandt, 1968

De fijne herinneringen heb ik aan juffrouw Contelaar en spelen met Linda, Kiki, Ernst, Hans en Remco! Slechte herinneringen aan A.

De fijne herinneringen heb ik aan juffrouw Contelaar en spelen met Linda, Kiki, Ernst, Hans en Remco! Slechte herinneringen aan A. van der Pies en haar vriendin die het graag voor een ander (vooral meisjes) wilden verpesten. Het verhuizen van de basischool naar de nieuwe locatie maakte veel indruk.. met je eigen stoeltje door alle straten naar je nieuwe school!

Rembrandt, 1972

mmmm.

mmmm........????

Rembrandt, 1984

?