Reina Prinsen Geerligs MMS

Derkinderenstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

202 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Reina Prinsen Geerligs MMS, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Reina Prinsen Geerligs MMS foto

Op Reina Prinsen Geerligs MMS vind je 47 klassenfoto’s en 202 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik ben op zoek naar Madeleine Sibum, Wij gingen veel met elkaar om en op sommige foto's lijken we wel een een-eiige tweeling.

Ik ben op zoek naar Madeleine Sibum, Wij gingen veel met elkaar om en op sommige foto's lijken we wel een een-eiige tweeling. We waren erg braaf, alleen kletsten we nogal veel tot ergernis van sommige leraressen.Ik ben te bereiken op*****adres r.j. heimering *********** ********* nl. Ik zou het leuk vinden wat te horen van iemand met wie ik in de klas ben gezeten.

Reina Prinsen Geerligs MMS, 1964

weinig herinneringen aan deze tijd.

weinig herinneringen aan deze tijd. dhr. Schilp (wiskunde) met een voorliefde voor pistoolschieten. Mevr.Geerlings (geschiedenis.De officiele naamgeving van de school in aanwezigheid van de ouders van RPG,en mevr. van den Heuvel, die later vd Berg ging heten.Schoolfeesten met een overschot aan dames brrr.

Reina Prinsen Geerligs MMS, 1964

RPG en Cartesius liepen een beetje door elkaar.

RPG en Cartesius liepen een beetje door elkaar... Leuke laatste 2 jaar, oa met Gerard Nieuwolt, Liesbeth Clason, Bertje, Rob Fermie, Astrid Balk en anderen, en uit een andere klas Connie Eradus en Conny Klein Nagelvoort. "Werkweek" in Sittard.

Reina Prinsen Geerligs MMS, 1970

?