Rehobothschool

Schoolstraat 4 in Hardinxveld-Giessendam, ( Toon op kaart )

241 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rehobothschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rehobothschool foto

Op Rehobothschool vind je 51 klassenfoto’s en 241 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester Plezier, die me aan m'n oor de trap optrok, Meester Uitenlinden, die me om m'n oren sloeg, en een week van school afgestuurd (vakantie) omdat ik een stinkbom in het klaslokaal had gegooid.

Meester Plezier, die me aan m'n oor de trap optrok, Meester Uitenlinden, die me om m'n oren sloeg, en een week van school afgestuurd (vakantie) omdat ik een stinkbom in het klaslokaal had gegooid...Nou ja, je mag tegenwoordig ook niets meer

Rehobothschool, 1968

Van april 1959 tot mei 1962 heb ik hier op school gezeten.

Van april 1959 tot mei 1962 heb ik hier op school gezeten. In de 3e en 4e klas meester F. Scheltens, goede leraar en een goed verhalen verteller. In de 5e klas meester Hoek en in de 6e klas meester Wildschut. Dit was zijn laatste jaar voor zijn pensionering. In 2000 heeft jaargang 56 een reunie georganiseerd die in de oude school werd gehouden. op ongeveer 5 na was iedereen aanwezig. Het viel mij op dat ik veel oud klasgenoten niet direct op het eerste gezicht herkende. Terwijl ik in 1986 op het 125 jarig jubileum diversen nog had ontmoet. De tand des tijds heeft toch wel toegeslagen.

Rehobothschool, 1959

juf.

juf.Does juf.popier Juf de Ruiter {later Bakker} meester Pleisier meester Den Besten Wie hebben we nog meer gehad?

Rehobothschool, 1962