Rehobothschool

Slinge in Rotterdam, ( Toon op kaart )

160 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rehobothschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Rehobothschool foto

Op Rehobothschool vind je 37 klassenfoto’s en 160 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wie herinnert zich niet de betonnen Kip op het schoolplein om op te spelen.

Wie herinnert zich niet de betonnen Kip op het schoolplein om op te spelen. Ik zal ook nooit vergeten dat ik met korte broek trachte te springen over het prikkeldraad bij het fietshok en vervolgens vol met open schenen neerstortte. Of de Australische tweeling in mijn klas, waar ik vaak mee op loopte en gek was op 1 van beide. Helaas ben ik hun naam vergeten.

Rehobothschool, 1968

terhaar(at)euronet(punt)nl Goede herinneringen aan de eerste vier jaar, vooral in de 3e en de 4e bij juffrouw Middelhoek.

terhaar(at)euronet(punt)nl Goede herinneringen aan de eerste vier jaar, vooral in de 3e en de 4e bij juffrouw Middelhoek. Aan de vijfde en de zesde bij meester Slinx heb ik minder goede herinneringen.

Rehobothschool, 1960

Ik heb na mijn basisschooltijd nooit meer iemand van mijn klasgenoten gezien.

Ik heb na mijn basisschooltijd nooit meer iemand van mijn klasgenoten gezien. Ik herinner me namen als Marja Hoek, Ria Akkerman, Beppie Vos, Johan van Assendelft, Henk Meijer, Roel Ottow, Tineke Smolenaars, Helen van der Wildt, Ria Antonissen. In de vijfde en zesde klas kregen wij les van Meester Wander, die altijd "52 oogjes" op zich gericht wilde zien en voor wie we altijd een speciale psalm moesten zingen op zijn verjaardag. Verder herinner ik me het tekenen op vrijdagmiddag, met draaiorgelmuziek op de Slinge als achtergrond, de schoolreisjes. De kip op het schoolplein.... Verdere namen van onderwijzers/onderwijzeressen: Juffrouw Numan, juffrouw "de grote Beer", juffrouw Sneep. Wie herkent zichzelf op de bijgevoegde foto? Laat eens wat van je horen!!

Rehobothschool, 1961

?