Rehobothschool

Slinge in Rotterdam, ( Toon op kaart )

154 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Rehobothschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 36
  • Schoolgenoten 154

Op Rehobothschool vind je 36 klassenfoto’s en 154 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 158

Wie herinnert zich niet de bet...

Wie herinnert zich niet de betonnen Kip op het schoolplein om op te spelen. Ik zal ook nooit vergeten dat ik met korte broek trachte te springen over het prikkeldraad bij het fietshok en vervolgens vol met open schenen neerstortte. Of de Australische tweeling in mijn klas, waar ik vaak mee op loopte en gek was op 1 van beide. Helaas ben ik hun naam vergeten.

2002, Paul

terhaar(at)euronet(punt)nl Go...

terhaar(at)euronet(punt)nl Goede herinneringen aan de eerste vier jaar, vooral in de 3e en de 4e bij juffrouw Middelhoek. Aan de vijfde en de zesde bij meester Slinx heb ik minder goede herinneringen.

2002, Deleted

Ik heb na mijn basisschooltijd...

Ik heb na mijn basisschooltijd nooit meer iemand van mijn klasgenoten gezien. Ik herinner me namen als Marja Hoek, Ria Akkerman, Beppie Vos, Johan van Assendelft, Henk Meijer, Roel Ottow, Tineke Smolenaars, Helen van der Wildt, Ria Antonissen. In de vijfde en zesde klas kregen wij les van Meester Wander, die altijd "52 oogjes" op zich gericht wilde zien en voor wie we altijd een speciale psalm moesten zingen op zijn verjaardag. Verder herinner ik me het tekenen op vrijdagmiddag, met draaiorgelmuziek op de Slinge als achtergrond, de schoolreisjes. De kip op het schoolplein.... Verdere namen van onderwijzers/onderwijzeressen: Juffrouw Numan, juffrouw "de grote Beer", juffrouw Sneep. Wie herkent zichzelf op de bijgevoegde foto? Laat eens wat van je horen!!

2002, Lia
?