Rehobothschool

Kosterijweg 25 in Kootwijkerbroek, ( Toon op kaart )

95 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rehobothschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 18
  • Schoolgenoten 95

Op Rehobothschool vind je 18 klassenfoto’s en 95 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 24

Wat ik mijn kan herinneren is ...

Wat ik mijn kan herinneren is dat we vaak meidenvangertje ( Hennie ik wilde altijd jou vangen.......) deden, of overstekertje op het schoolplein. En als je straf kreeg moest je in de leraren kamer gaan zitten, en daar heb ik heel wat zitten denken wat ik nu toch weer niet goed gedaan had? Ik ben gehuwd (1984) met Annie van Zeumeren en woon in Putten. We hebben 3 jongens 20-16-13 jaar. Werk bij Schaeffler Ned. in B'veld als inkoper. Nelly Ruiter heeft samen met Dirk van Maanen en Dinie Top een reünie georganiseerd op 4 Juni 2004. Het lijkt mij ontzettend leuk om elkaar naar 30 jaar weer te spreken en te zien! De reünie is inmiddels geweest en het was een ontzettende gezellige avond!! Lachen als je elkaar zo lang niet meer gezien hebt, dan is er wel het een en ander aan ons verandert.

2004, Bert van

Ik herinner me nog dat de mees...

Ik herinner me nog dat de meester van klas 4 in het raam klom zodat wij niet konden spieken. En dan met een krijtje gooide als dat toch gebeurde....

2004, Deleted

nu geef ik les op deze school ...

nu geef ik les op deze school en dat hoop ik nog een hele tijd te doen!!!

2005, Deleted
?