Rehoboth

Beatrixlaan 27 in Ruurlo, ( Toon op kaart )

87 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Rehoboth, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Rehoboth foto

Op Rehoboth vind je 10 klassenfoto’s en 87 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

wat ik mij herrinner van de lagere school is de pakjes schoolmelk in de vensterbank,achter de voordeur meen ik,alle spelletjes op het schoolplein(knikkeren,hinkelen,touwtje springen,scheere vlieg uut)ook herrinner ik me sommige kinderen uit de klas nog we

wat ik mij herrinner van de lagere school is de pakjes schoolmelk in de vensterbank,achter de voordeur meen ik,alle spelletjes op het schoolplein(knikkeren,hinkelen,touwtje springen,scheere vlieg uut)ook herrinner ik me sommige kinderen uit de klas nog wel.Ans Tuller(mijn vriendin)Joke oltvoort Johan van laar,Karin Krol,Bert Vellekoop,Bennie v.d Berg,Dinie v.d Berg.Ik weet ook nog dat we zwemles hadden in het openlucht bad in borculo waar de vissen soms om je heen zwommen,en de badhokjes verre van luxe waren.Het grappige is dat ik net zie dat Karin Krol zich ook heeft aangemeld,en daar denk ik elk jaar om deze tijd aan omdat ze bijna gelijk met mij jarig is(11 maart????))

Rehoboth, 1966

Meester Van Laar.

Meester Van Laar. Zijn dochter die ook bij mij op school zat, genaamd Willeke. Ik was er in het geheim een beetje verliefd op. De grote witte tandartsbus die er soms stond. Het spelletje "Scheere vlieg uut". Mijn grootste vriend Adje Wesselink. Ik woonde tegenover de Kroezeboom, Borculoseweg 6 in Ruurlo.

Rehoboth, 1962

Les van juf Deen en Eddy Holthuis.

Les van juf Deen en Eddy Holthuis. Zoenen met Puck Gruys achter het oude fietsenhok, schoolreis naar een speeltuin, waar Wik Groeneveld zijn pols brak toen hij van de glijbaan sprong. Schijngevechten met richard Scheps. Ben benieuwd wat klasgenoten tegenwoordig doen, ook of mensen het erg vinden om hun klassefoto`s op deze site te zetten. Misschien een idee om opnieuw een reunie te houden, om even bij te kletsen? Met partner evt? Mail maar naar outlawdriver kringelding het net punt nederland.

Rehoboth, 1978

?