Regionale opleidingsschool 'de Brink'

Zeeweg in IJmuiden, ( Toon op kaart )

124 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Regionale opleidingsschool 'de Brink', blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 26
  • Schoolgenoten 124

Op Regionale opleidingsschool 'de Brink' vind je 26 klassenfoto’s en 124 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 124

Ik zat in de 8609-4 groep. onz...

Ik zat in de 8609-4 groep. onze naam was "de Stressococcen" Heb de A in het RKZ te Beverwijk gedaan samen met Ineke, Marijke, Heleen, Sandra, Marian, en nog wat namen die ik even kwijt ben

2002, Paula

Ik heb alleen de introductie p...

Ik heb alleen de introductie periode gedaan, maar heb er veel lol gehad. Ik deed de opleiding in de Mariastichting in Haarlem. Nu ben ik alweer 12 jaar doktersassistente in huisartsenpraktijk, met veel plezier. Volg nu de opleiding praktijkondersteuner huisarts.

2002, Deleted

Ik zat in de groep 8509. Onze ...

Ik zat in de groep 8509. Onze groep werd gekenmerkt door brekebeentjes en regelmatig zat er weer iemand anders in het gips! Ik heb er een hele leuke tijd gehad. Momenteel werk ik niet meer als verpleegkundige maar heb jaren in voorheen de Mariastichting gewerkt waar ik ook de opleiding deed.

2002, Susan
?