Regionale Opleiding Operatie-assistenten Alkmaar

van Everdingenstraat 18 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Regionale Opleiding Operatie-assistenten Alkmaar, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Regionale Opleiding Operatie-assistenten Alkmaar foto

Op Regionale Opleiding Operatie-assistenten Alkmaar vind je 0 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Begonnen op 2 zolderkamers van het oude Centraal, daarna naar de overkant, lokatie Elisabeth.

Begonnen op 2 zolderkamers van het oude Centraal, daarna naar de overkant, lokatie Elisabeth. Kantine was ook op een zolder. Lekker de stad in in de pauze's. Ik deed de praktijk in het WestFries Gasthuis in Hoorn. Na de opleiding gaan werken bij ambulancedienst Kennemerland, waar ik nog steeds zit.

Regionale Opleiding Operati..., 1990

Geweldige tijd gehad op deze school.

Geweldige tijd gehad op deze school. In het oude St. Elizabeth ziekenhuis, waar je niet op de balkons mocht staan, omdat je anders wel eens naar beneden kon vallen. Het restaurant met de oude zusters die daar tussen de middag nog kwamen eten. Ik heb in de klas gezeten met Anet Schilder (nu in Hoorn), Mariska Bant-Pouwelse (nu ook in Beverwijk) en Ciska Beentjes (nu in Zeist?) Verder werk ik nu samen met Bianca, gezellig hoor!

Regionale Opleiding Operati..., 1993

Eerste jaar met z'n vijven begonnen.

Eerste jaar met z'n vijven begonnen. Hoofd van de opleiding was toen meneer Zwagerman.We hebben het eerste jaar vreselijke lol gehad. Met drie van de vier heb ik nog steeds contact. We werken allemaal nog in het MCA.

Regionale Opleiding Operati..., 1982

?