Regionaal Opleidingen Centrum Midden Brabant

Stappegoorweg 183 in Tilburg, ( Toon op kaart )

25 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Regionaal Opleidingen Centrum Midden Brabant, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Regionaal Opleidingen Centrum Midden Brabant foto

Op Regionaal Opleidingen Centrum Midden Brabant vind je 0 klassenfoto’s en 25 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Werktuigbouwkunde Richting Installeren & Mechaniseren Hele goede tijd gehad met m'n maatjes Mark en Dirk en David en Mark [die laatste 2 hebben trouwens hun diploma aan mij en m'n aantekeningen te danken; daarvoor nog steeds dank van de moeders!].

Werktuigbouwkunde Richting Installeren & Mechaniseren Hele goede tijd gehad met m'n maatjes Mark en Dirk en David en Mark [die laatste 2 hebben trouwens hun diploma aan mij en m'n aantekeningen te danken; daarvoor nog steeds dank van de moeders!]. Werkweek ik Tsjechië, waar we bij aankomst [te laat natuurlijk] opgewarmde prak kregen... maar niet voordat we eerst op levensgevaarlijke dropping in de bossen waren geweest. Aan die werkweek in Tsjechië een goede vriendin overgehouden... maar dat is sinds maart 2002 ook over... vraag mij niet waarom. Stage gelopen bij de SCA Packaging in Tilburg; Technische Dienst - onderhoud dus. Stage gelopen op het St. Elisabethziekenhuis; sector Techniek - brandhaspels tellen, urinaalfleshouderbeugeltjes op nachtkasjes monteren en de werkplaats vegen... kortom echt stagiairewerk [met dank aan Bert van Spreuwel]... goede herinneringen aan Jens... met dank aan de koffie op de zondagochtenden. Eindstage gelopen bij Sulzer Infra [later Axima en in de toekomst GTI]; afdeling Service en Onderhoud - buitendienst... fantastische tijd gehad met "Bartje Neuk", John en Frans [die mij de koffers met gereedschap en de pompen liet sjouwen]... Johan Heefer... kreeg het vliegtuigwiel op z'n ootoo --> ootoo vertelde het niet na. Apart manneke, maar altijd wel mee kunnen lachen. Zit geloof ik tegenwoordig in Duitsland. Verders alleen nog contact met David van Kollenburg... de rest min of meer uit het oog verloren.

Regionaal Opleidingen Centr..., 1996

1 schooljaar als "Luchtmacht-student" samen met +/- 20 medecollega's eerst een algemene- en toen een electronica-opleiding genoten op de afdeling techniek.

1 schooljaar als "Luchtmacht-student" samen met +/- 20 medecollega's eerst een algemene- en toen een electronica-opleiding genoten op de afdeling techniek. Mooie vrouwen op de promenade van Fontys-hogescholen (Bordjes met punten !) en lekkere worstebroodjes en veel koffie van de catering. (Wat een tering-zooi in de kantine.) Fijne docenten (Piet Zaat, Joop Robben, Sjef van Hest, Hans van der Elzen, Jan van de Heuvel, Roel Lankes, Rene Hillhorst.) Kortom; een leuk jaar.

Regionaal Opleidingen Centr..., 2002

Elektrotechniek, laatste jaar alleen.

Elektrotechniek, laatste jaar alleen.

Regionaal Opleidingen Centr..., 2000

?