Regenboog

Drs. F. Bijlweg 3 in Den Helder, ( Toon op kaart )

42 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Regenboog, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Regenboog foto

Op Regenboog vind je 4 klassenfoto’s en 42 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ja het was een leuke school en met toffe leerkrachten op deze school vooral juf mirjam van den brink,en meester ton en juf ridder die waren top.

ja het was een leuke school en met toffe leerkrachten op deze school vooral juf mirjam van den brink,en meester ton en juf ridder die waren top....

Regenboog, 1993

op deze school vondt ik groep 5 de leukste klas juf mirjam was mijn lerares een onwijs aardige vrouw.

op deze school vondt ik groep 5 de leukste klas juf mirjam was mijn lerares een onwijs aardige vrouw.en verder dat is gewoon een hele leuke school

Regenboog, 1993

Ik zat eerst bij meester de Jonge in de klas.

Ik zat eerst bij meester de Jonge in de klas. Het tweede jaar zat ik bij jufvrouw de Boer in de klas. Dat was altijd beren gezellig, omdat de juf orgel speelden en toneel stukken op voerden. Het laatste jaar zat ik bij meester Waasdorp in de klas. Bij meester de Jonge zaten verder in de klas; Gijs de Vries, Walter Bennink, Rudie van Dijk, Henk de Beus, Aad Nannings, Harry Poeste en John Hartkamp, Hans Luyk en Johan Jansen. En met deze jongens zat ik ook bij meester Waasdorp in de klas; met daarbij, Harry van Eerde en Ron van Rinsum. En na 32 jaar heb ik Sita van de Moolen weder ontmoet. En daar ben ik nu heel goed mee bevriend. Sita zat bij jufvrouw Hartland in de klas.

Regenboog, 1974

?