Ravelijn

Linthorst Homanlaan 1 in Coevorden, ( Toon op kaart )

111 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ravelijn, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 16
  • Schoolgenoten 111

Op Ravelijn vind je 16 klassenfoto’s en 111 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 77

mijn favo herinnering is toch ...

mijn favo herinnering is toch wel juf ENGBERTS,vreselijk wat hadden wij een lol bij haar in de klas samen(monique,marjan,nathalie,thera en marianne)en bij tigelaar(engels)geen goeie herinneringen.

2003, Deleted

Kanokamp natuurlijk. ...

Kanokamp natuurlijk.

2003, Christiana

Aan deze school heb ik mn best...

Aan deze school heb ik mn beste herinneringen. Zeilkamp, mijn zus Joseppha, Naomi Wierstra, Bianca Wittenberg en nog 2 eerder naar huis ivm voedselvergiftiging pannenkoeken eten!! Duits van Stals, wiskunde van Pals (onze indiaan) die altijd moe werd als ik mijn vinger weer eens opstak, ik kon (en kan!) van een korte vraag een boeiend langdradig relaas maken, hahahhaha! Mevrouw de Jonge, geweldig mens (streng, maar rechtvaardig)!! Ik had de pech bij mn zus in de klas te zitten, als ik dan nl spijbelde (oeps, nee hoor, heb ik nooooooiit gedaan), wisten mn ouders het ook. Maar ja, al met al een reuzeleuke tijd en ik ben benieuwd wat mn klasgenoten van toen van hun leven hebben gemaakt.

2003, Deleted
?