R K St Vitus school

speelmanstraat in Leeuwarden, ( Toon op kaart )

37 scholieren

Bekijk de volledige pagina van R K St Vitus school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

R K St Vitus school foto

Op R K St Vitus school vind je 1 klassenfoto’s en 37 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Grote favoriet was mevr bisschop/ ietse/lambooy/kusters/hofstede En uiteraard de klasgenoten.

Grote favoriet was mevr bisschop/ ietse/lambooy/kusters/hofstede En uiteraard de klasgenoten. Antoon Staalstra Johan Jorna Poelsma Bruining Leo Doodkort Hans Deleya Ivo van Erp ,en nog meer gasten waarvan ik op dit moment de naam even niet weet.Ik heb ca 10 jaar geleden ,n poging gewaagd om een reunie te organiseren maar ook via het Kleine Krantsje(helaas verdwenen) is ook dat niet gelukt.Mannen laat eens wat horen, straks is het te laat(we gaan kalmaan naar de 70 jaar)(inmiddels al bijna 74)is er dan niemand die de behoefte heeft om oude verhalen op te halen zijn we te nuchter.kom op Anne Rauwerda destijds was je ook niet de stilste. En de loodgieter v/d nieuwe buren Nol v Beek. kom op laat eens wat horen:: 2008 waar blijven jullie oudjes. Gerard Graven *************

R K St Vitus school, 1940

Klas 1 bij juf Swart, nam mij mee naar de kermis, ik mocht overal in, ze werd beloont met een stuk spek van ons geslachtte varken.

Klas 1 bij juf Swart, nam mij mee naar de kermis, ik mocht overal in, ze werd beloont met een stuk spek van ons geslachtte varken. Klas 2 meester Kuster een lieve man Klas 3en7 Ietse aap meester Swart, klas 4-5 en 6 Lambooi veel van geleerd,hij was zeer muziekaal, alleen maar goede herineringen, behalve aan een juf Bisschop,dat was een kakmens, altijd de rijke lui zoontjes voortrekken.

R K St Vitus school, 1945

Oude meester Kramer, WC's op schoolplein, Deurbel te hoog, Moerbeiboom, strenge straffen, geduldige meester Wierdsma.

Oude meester Kramer, WC's op schoolplein, Deurbel te hoog, Moerbeiboom, strenge straffen, geduldige meester Wierdsma.

R K St Vitus school, 1952

?