Psychiatrisch Verpleegkundige Opl. APZ Vogelenzang

Rijksstraatweg in Bennebroek, ( Toon op kaart )

26 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Psychiatrisch Verpleegkundige Opl. APZ Vogelenzang, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Psychiatrisch Verpleegkundige Opl. APZ Vogelenzang foto

Op Psychiatrisch Verpleegkundige Opl. APZ Vogelenzang vind je 7 klassenfoto’s en 26 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Als a-leerling gestart op Duinoord, geriatrie, daar Bert,met wie ik nu getroud ben, ontmoet, met hem en Appie in de wacht gezeten, kon niet aan de opleidingseisen voldoen, nog een half jaar teruggegaan maar toch weer terug naar de A verpleging, nog steeds

Als a-leerling gestart op Duinoord, geriatrie, daar Bert,met wie ik nu getroud ben, ontmoet, met hem en Appie in de wacht gezeten, kon niet aan de opleidingseisen voldoen, nog een half jaar teruggegaan maar toch weer terug naar de A verpleging, nog steeds vriendin met Reina en Kees.

Psychiatrisch Verpleegkundi..., 1977

Met Cokkie Bos en Jaques Clemens nog steeds contact.

Met Cokkie Bos en Jaques Clemens nog steeds contact. Zien elkaar zeker 1 x per jaar. Cokkie en zijn vrouw Rita vaker.

Psychiatrisch Verpleegkundi..., 1977

Ik deed het laatste jaar van de B opleiding in Vogelenzang, liep "stage" vanuit Meer en Bos in Heemstede.

Ik deed het laatste jaar van de B opleiding in Vogelenzang, liep "stage" vanuit Meer en Bos in Heemstede. Werkte op Oosterhout en in Eikenhorst. Ik denk nu nog wel eens aan Oosterhout bij alle demente ouderen, hoe die toen werden verpleegd en hoe dat nu gaat. Er is dus veel ten goede veranderd voor deze mensen. Op Eikenhorst had ik leuke collega, ook die stage liepen vanuit de Vu in Amsterdam.

Psychiatrisch Verpleegkundi..., 1972

?