Prot.chr.opleidingsschool voor kleuterleidsters

IJsselstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

79 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Prot.chr.opleidingsschool voor kleuterleidsters, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 15
  • Schoolgenoten 79

Op Prot.chr.opleidingsschool voor kleuterleidsters vind je 15 klassenfoto’s en 79 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 69

Ik vond dit een hele leuke sch...

Ik vond dit een hele leuke school. In de tweede ben ik blijven zitten doordat ik een ongeluk had gehad. Ik herinner me mevrouw van Leeuwen en nog heel veel anderen. Ik spreek nog regelmatig een aantal vriendinnen die bij mij in de klas hebben gezeten. Trudy de Rade, Sylvia, Dedie, Hetty.

2003, Deleted

Ik zat in de klas met Marijke,...

Ik zat in de klas met Marijke, Elma, Pauline, Styneke, Florie, Wijna, Siauw, Marieke, en de rest ben ik even kwijt. Onze mentrix was mevr. v. Leeuwen. We hadden ook les van mevr. v. Krimpen, waar ik nog elk jaar een kerstkart van krijg! Ik was laatst 25 jaar in het onderwijs.dus ik heb wel plezier van mijn papiertje! Hoop op reakties. Marijke is nog steeds mijn beste vriendin!

2003, ineke

Een klein schalige school. Ik ...

Een klein schalige school. Ik kreeg les van mevr. van leeuwen, Wieke Bosch, mevr. de Bruin. De directeur woonde in Amstelveen en hij heeft een keer de bioscoop Alpha afgehuurd voor de hele school omdat hij jarig was. De film E.T. draaide toen.

2003, Deleted
?