Prof.waterinkschool

Vossiusstr 57 in Amsterdam-Zuidoost, ( Toon op kaart )

12 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prof.waterinkschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prof.waterinkschool foto

Op Prof.waterinkschool vind je 2 klassenfoto’s en 12 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De meester Gerard jong en juf nel van buuren sherry van vlerken.

De meester Gerard jong en juf nel van buuren sherry van vlerken. Ik wil weten hoe het met hun is. Luuk v d Hart,Michel Pols,Frans de Mug,Erik Kipperman,Frank Ferwerda,Richard knipmeyer,Theo Krop,Johan Versteege,Johan Weterings,Michel Hartogen de dames Ingrid,Yvonne Lobbezoo,Esther deBaat.

Prof.waterinkschool, 1980

Op de binnenschool heb ik bij Juffrouw van Goor in de klas gezeten.

Op de binnenschool heb ik bij Juffrouw van Goor in de klas gezeten. Ze heeft mij nog bij haar thuis geschilderd. Weet iemand hoe het met haar is? Bij meester Slort en meester Kramer heb ik ook in de klas gezeten. Meester Slort is toen overleden, maar wie zijn opvolger is geworden weet ik niet meer.

Prof.waterinkschool, 1959

Schoolmeester van de zesde klas was onwijs gaaf! En ik reed altijd met juf Nel van Buuren mee naar de Blijmer waar we woonden.

Schoolmeester van de zesde klas was onwijs gaaf! En ik reed altijd met juf Nel van Buuren mee naar de Blijmer waar we woonden. Krijg nog altijd kerstkaarten van haar en heb veel van haar meegekregen in mijn jeugd

Prof.waterinkschool, 1969

?