Professor van der Leeuwschool

Oude Beekbergerweg 173 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

183 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Professor van der Leeuwschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 47
  • Schoolgenoten 183

Op Professor van der Leeuwschool vind je 47 klassenfoto’s en 183 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 107

Tot en met de 3de klas zat ik ...

Tot en met de 3de klas zat ik op deze school , toen verhuisden we naar de wijk Zevenhuizen en ging ik naar de Kerschoten Ulo Ik ging om met Tineke Veenstra , Marian Palm , Annemarie van Brummelen , Mieke Jacobs , Liesbeth Hartsuiker , Hanneke Morhee.Ik vond het een leuke school ,kleinschalig en daardoor gezellig. Als leraren herinner ik me mevr. Nuiten (moederlijk ,organiseerde een stamppot boerenkoolfeestje ),dhr. Laurens , dhr. de Haan (rookte pijp ),dhr. v.d. Meulen (kon geen orde houden }dhr. de Roos (gaf boeiend les ) enz. Schoolliefdes op deze school kan ik me niet herinneren.

2002, Deleted

Houten gebouwen met een ka...

Houten gebouwen met een kachel. Heren Louwrink, Wentzel,2 keer, de Haan, Roos, Mevr. Poelen, Mevr Nuyt, was toen al veel ouder. Ik heb nog veel klassefoto"s. hr

2002, Deleted

De verhuizing van "Zuid" naar ...

De verhuizing van "Zuid" naar de maten. De oude kippenhokken werden verlaten voor een nieuw gebouw in De Maten. Wentzel, Roos, Lourink, van de Pol, Kruishaar, Berendsen en natuurlijk Bartelds. Hoe gaat het nu met de pplz van weleer?

2002, Deleted
?