Professor Kohnstammschool

Nachtegaalplein 25 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

226 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Professor Kohnstammschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Professor Kohnstammschool foto

Op Professor Kohnstammschool vind je 54 klassenfoto’s en 226 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Petra Kleine ken ik me nog goed herinneren n.

Petra Kleine ken ik me nog goed herinneren n. Ik weet dat je nog een zus hebt, ik dacht Hennie. Je ouders ken ik ook nog wel. (Nel en Piet)

Professor Kohnstammschool, 1973

vrienden Rob de Geus, Hennie Elzinga leraar Samsin, jufvrouw Keller,en in de klas gezeten bij de toenmalige hoofdmeester maar zijn naam ben ik kwijt.

vrienden Rob de Geus, Hennie Elzinga leraar Samsin, jufvrouw Keller,en in de klas gezeten bij de toenmalige hoofdmeester maar zijn naam ben ik kwijt. Ik had ook een leuk vriendinnetje ze heette Walda.

Professor Kohnstammschool, 1963

ik zag de naam Rob Hobbel en ik dacht die ken ik nog.

ik zag de naam Rob Hobbel en ik dacht die ken ik nog. De leraren Wentink en Andriessen ken ik ook nog. Yvonne Mosterdijk is een naam die mij heel bekend voor komt. Zelf ben ik vrachtwagen chauffeur geworden en woon tegenwoordig in Nijkerk, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Laat eens iets van jullie horen, ******************* tot laterrrrrr.

Professor Kohnstammschool, 1968

?