Professor Kohnstammschool

Nachtegaalplein 25 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

219 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Professor Kohnstammschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 52
  • Schoolgenoten 219

Op Professor Kohnstammschool vind je 52 klassenfoto’s en 219 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 212

Petra Kleine ken ik me nog goed herinneren n.

Petra Kleine ken ik me nog goed herinneren n. Ik weet dat je nog een zus hebt, ik dacht Hennie. Je ouders ken ik ook nog wel. (Nel en Piet)

2002, Deleted

vrienden Rob de Geus, Hennie Elzinga leraar Samsin, jufvrouw Keller,en in de klas gezeten bij de toenmalige hoofdmeester maar zijn naam ben ik kwijt.

vrienden Rob de Geus, Hennie Elzinga leraar Samsin, jufvrouw Keller,en in de klas gezeten bij de toenmalige hoofdmeester maar zijn naam ben ik kwijt. Ik had ook een leuk vriendinnetje ze heette Walda.

2002, Peter

ik zag de naam Rob Hobbel en ik dacht die ken ik nog.

ik zag de naam Rob Hobbel en ik dacht die ken ik nog. De leraren Wentink en Andriessen ken ik ook nog. Yvonne Mosterdijk is een naam die mij heel bekend voor komt. Zelf ben ik vrachtwagen chauffeur geworden en woon tegenwoordig in Nijkerk, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Laat eens iets van jullie horen, ******************* tot laterrrrrr.

2002, Deleted
?