prof.dr.G.vd Leeuwschool voor MULO

Ericalaan in Beilen, ( Toon op kaart )

238 scholieren

Bekijk de volledige pagina van prof.dr.G.vd Leeuwschool voor MULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

prof.dr.G.vd Leeuwschool voor MULO foto

Op prof.dr.G.vd Leeuwschool voor MULO vind je 27 klassenfoto’s en 238 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Woonde ook tegenover de school, net als mijn zussen.

Woonde ook tegenover de school, net als mijn zussen. Heb alleen klas 3 en 4 gedaan. Zit dat gat nog in het bord in de toenmalige 4de klas? Een slipper (van mijn voet) schoot vlak langs het hoofd van Meiti Vermeltvort tegen het bord: gat erin! (in het bord welteverstaan; Meiti had geluk) In de 3de klas kwam ik als mislukte HBS-er achter Jans Veldkamp aan het raam te zitten. Akkerman was de directeur, door wie ik op Sinterklaasdag 2 dagen naar huis werd gestuurd i.v.m. stiekem roken achter het fietsenhok. "Tullie, Tjoekie, Opaatje ("Womit rasiert man sich denn, herr Den Boef, mit ein brötchen?") MarTiniToren-Havinga, met wie ik nog 's in de clinch lag, omdat hij naar mijn mening mijn vriendin Gonneke Peters (nog steeds mijn vrouw nu) onheus had bejegend. Hij zei tegen haar op een gegeven moment:"Ik heb een paar uitstekende oren!" waarop ik zacht, maar voor iedereen hoorbaar zei:"Ja, dat zie ik." Hij nam het grootmoedig op. Misschien ook wel omdat Hans Vermeltvort en zijn 2 zussen en ik in de schoolband zaten, waarin Havinga op de accordeon speelde. Walles had je ook nog: engels. En De Jong met gym. Ik heb nog een kermisfoto, die bij het Amstelhotel genomen werd, waarop behalve Hans Vermeltvort ook Geert Nijboer, Onno Brunsting, Eduard Manders, Roelof Timmer, Willem Pots en nog 2 jongens op staan, van wie ik de naam kwijt ben. Er werd op een plezierige manier met elkaar omgegaan. Ook met de meiden, zoals Greta Posthoorn, Hennie Spoelder, een stuk of wat Hillies uit Wijster geloof ik. In mijn beleving verliepen de contacten op een prettige manier. We hadden ook geregeld een "fuif", bijvoorbeeld bij Willem Pots op zolder. Ik herinner me ook nog dat Onno Brunsting op een goede dag in de pauze verklaarde, dat hij ervoor zou zorgen, dat hij er bij "Tullie" uitgestuurd zou worden. En verdomd, hij ging zo zitten zuigen dat ie eruit werd gestuurd. Tulner was helemaal van de kaart. Hoe meer ik nu in die tijd duik, hoe mooier hij wordt!

prof.dr.G.vd Leeuwschool vo..., 1963

schoolreis naar London.

schoolreis naar London

prof.dr.G.vd Leeuwschool vo..., 1986

op de fiets naar Zuidlaren.

op de fiets naar Zuidlaren. schoolreis naar Vlieland.

prof.dr.G.vd Leeuwschool vo..., 1968

?