Prof.Dr. G. van der Leeuwschool

Bosweg in Amersfoort, ( Toon op kaart )

166 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prof.Dr. G. van der Leeuwschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prof.Dr. G. van der Leeuwschool foto

Op Prof.Dr. G. van der Leeuwschool vind je 40 klassenfoto’s en 166 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat bij Juffr.

Ik zat bij Juffr. Visser en bij meester Van Maurik in de klas. Mijn vriendinnetjes waren: Wiesje Baan, Francien Japin (al heel lang geleden overleden) Laura Hamer, Emmie Snijders, Carla Roos en Rene Moens. Mijn eerste liefde heette Hans Pieter Lammers, hij zat in het internaat Zandbergen en woonde later in Amsterdam. Het was een toffe school! Volgens mij zat ik in de allereerste eerste klas, want in 1979 was er een reunie om het 25-jarig bestaan te vieren. Daar kwam ik Hans Kisner weer tegen, met wie ik nu al 22 jaar getrouwd ben!

Prof.Dr. G. van der Leeuwsc..., 1954

Twee jaar hier op school gezeten.

Twee jaar hier op school gezeten. Elke dag samen met Paulien van Tellingen naar school. Was een leuke tijd. Herinner me Sinterklaas en de prikken die in het bovenlokaal gegeven werden.

Prof.Dr. G. van der Leeuwsc..., 1963

Ik heb ongeveer 3 maanden als invaller in klas gewerkt.

Ik heb ongeveer 3 maanden als invaller in klas gewerkt. In de klas naast mij zat Leo Torticke In de eerste lokaal hoofdmeester Kramer

Prof.Dr. G. van der Leeuwsc..., 1967

?