Prof.Dr. G. van der Leeuwschool

Bosweg in Amersfoort, ( Toon op kaart )

167 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Prof.Dr. G. van der Leeuwschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 39
  • Schoolgenoten 167

Op Prof.Dr. G. van der Leeuwschool vind je 39 klassenfoto’s en 167 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 137

Ik zat bij Juffr. Visser en bi...

Ik zat bij Juffr. Visser en bij meester Van Maurik in de klas. Mijn vriendinnetjes waren: Wiesje Baan, Francien Japin (al heel lang geleden overleden) Laura Hamer, Emmie Snijders, Carla Roos en Rene Moens. Mijn eerste liefde heette Hans Pieter Lammers, hij zat in het internaat Zandbergen en woonde later in Amsterdam. Het was een toffe school! Volgens mij zat ik in de allereerste eerste klas, want in 1979 was er een reunie om het 25-jarig bestaan te vieren. Daar kwam ik Hans Kisner weer tegen, met wie ik nu al 22 jaar getrouwd ben!

2002, Deleted

Twee jaar hier op school gezet...

Twee jaar hier op school gezeten. Elke dag samen met Paulien van Tellingen naar school. Was een leuke tijd. Herinner me Sinterklaas en de prikken die in het bovenlokaal gegeven werden.

2002, Erik

Ik heb ongeveer 3 maanden als ...

Ik heb ongeveer 3 maanden als invaller in klas gewerkt. In de klas naast mij zat Leo Torticke In de eerste lokaal hoofdmeester Kramer

2002, Wouter
?