Prof. van der Leeuwschool

Strawinskistraat in Zutphen, ( Toon op kaart )

152 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prof. van der Leeuwschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prof. van der Leeuwschool foto

Op Prof. van der Leeuwschool vind je 20 klassenfoto’s en 152 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De directeur Dhr Hildebrandt.

De directeur Dhr Hildebrandt. Klasgenoten: Lieke Krijgsman, Herman Otten, Eddie?, een meisje uit Zuid-Afrika?, Wilma Geltink, Jose, Erik Klanderman en volgens mij zat de zoon van de directeur bij mij in de klas, Herman Hildebrandt dacht ik?? Ik heb nog een oude klassefoto maar ik ken geen namen meer...Wie mij wil mailen dat kan ik heb een eigen website en daar staat ook mijn adres op. tik gewoon mijn naam in op een zoekmachine en je komt er vanzelf.

Prof. van der Leeuwschool, 1967

Beste klasgenoten, Eddy en ik hebben goed nieuws .

Beste klasgenoten, Eddy en ik hebben goed nieuws .........We hebben iedereen gevonden! De echte voorbereidingen voor de reunie kunnen nu beginnen. Jullie horen van ons.

Prof. van der Leeuwschool, 1969

ik zat vroeger in de klas bij ,annelies ribbink,carolien???,hedy???,pascal rossel,eddy???,hugo???,patrick???,enzo voort als imand dit herkend wil je dan een*****tje naar me sturen want ik ben heeeel benieuwd hoe het met jullie gaat!!!.

ik zat vroeger in de klas bij ,annelies ribbink,carolien???,hedy???,pascal rossel,eddy???,hugo???,patrick???,enzo voort als imand dit herkend wil je dan een*****tje naar me sturen want ik ben heeeel benieuwd hoe het met jullie gaat!!!

Prof. van der Leeuwschool, 1978

?