Prof. Pieter Zeemanschool

Lorentzlaan hoek Prof. Pieter Zeemanstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

283 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prof. Pieter Zeemanschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prof. Pieter Zeemanschool foto

Op Prof. Pieter Zeemanschool vind je 113 klassenfoto’s en 283 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Verdere namen: Madelon (Lonneke) Paulis, Ingrid Vorrink, Ineke Roerdinkholder, Dolce van Oudheusden, Marja Moerman, Toontje vd Bolt, Piet de Graaf, een jongetje Heida? De tweede klas werd gesplitst.

Verdere namen: Madelon (Lonneke) Paulis, Ingrid Vorrink, Ineke Roerdinkholder, Dolce van Oudheusden, Marja Moerman, Toontje vd Bolt, Piet de Graaf, een jongetje Heida? De tweede klas werd gesplitst. Van de tweede tot en met de vijfde zaten we in een zogenaamde gecombineerde klas. Met een stuk of 12 en dan een volledige lagere klas. Dus twee/een, drie/twee etc. Juffrouw Janse, Juffrouw Blitz en juffr.vd Heijden. In de 6e waren we weer "allen." Toen kwamen er nog bij, Janny van Beeren (ik herinner me alle zaterdagavonden televisiekijken bij haar), Nelly vd Zwart, Mieke Scheffer. En meester Sepp natuurlijk.

Prof. Pieter Zeemanschool, 1955

Het mooie als anderhalve H gevormde gebouw met de gelige natuurstenen.

Het mooie als anderhalve H gevormde gebouw met de gelige natuurstenen. (Het staat er nog steeds; alleen in mijn gedachten was het veel groter en verder van mijn huis vandaan grinnik).

Prof. Pieter Zeemanschool, 1959

Goede herinneringen aan jufrouw mousset ? (1e klas) die vaak in de middagpauze bij scholieren mee kwam en ook aan het hoofd de heer Borstel(6e klas en franse les in de 5eklas, Papa fume une pipe, marie est malade, waar je verdomd ver mee komt in Frankrijk

Goede herinneringen aan jufrouw mousset ? (1e klas) die vaak in de middagpauze bij scholieren mee kwam en ook aan het hoofd de heer Borstel(6e klas en franse les in de 5eklas, Papa fume une pipe, marie est malade, waar je verdomd ver mee komt in Frankrijk). Minder goede herinneringen aan Mw Sibbelee (2e- 3e klas) en Proost (4e en 5e klas, Proost met z.n gitaar)). Desalnietemin leuke school. In oktober deuer aan deur kinderpostzegels verkopen, natuurlijk proberen in het Dreeshuis veel klanten bij elkaar. In 1964 waren we op schoolreisje naar Vledder , mijn vader was ook mee en heeft daar een film gemaakt (op een morgen stond een koe in de tent) en ik kan me verder nog een ontroerende voorstelling in het Willem Dreeshuis herinneren (knaapje zag een roosje staan, en alle oudere dames met een zakdoekje). Medescholieren aan wie ik me kan herinneren Yvonne Vis; Koos Bos; Hans Kunnen; Ronald Klomp; Frans Schil ; Roel Monnik; Koos van Buuren.

Prof. Pieter Zeemanschool, 1959

?