Prof. Mr. P.S. Gerbrandyschool

Korhoenlaan 1 in Vlaardingen, ( Toon op kaart )

98 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prof. Mr. P.S. Gerbrandyschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prof. Mr. P.S. Gerbrandyschool foto

Op Prof. Mr. P.S. Gerbrandyschool vind je 29 klassenfoto’s en 98 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke school, en ook een leuke klas.

Leuke school, en ook een leuke klas. Ik herinner mij meester van der Meer als de enige leraar die ooit hoop had dat het met mij wel goed zou komen. Meester Ouweneel daarentegen stelde zelfs eerlijkheid niet op prijs: ik werd weggestuurd met straf omdat ik zag dat zijn gulp openstond, en ik van hem hardop moest praten toen ik het hem wilde zeggen. Dat strafwerk heb ik trouwens nooit gemaakt: een goed gesprek tussen hem en mijn ouders bleek genoeg om hem te overtuigen van zijn ongelijk.

Prof. Mr. P.S. Gerbrandyschool, 1969

Leukste herinnering was afscheidsavond 6e klas.

Leukste herinnering was afscheidsavond 6e klas. Meester v.d.Meer was een vervelende man. Schooltandarts was ook een drama, voor de rest weinig herinneringen van deze school. [De onderstaande tekst is toegevoegd toen deze school werd samengevoegd met een andere school.] zie ook Prof.Gerbrandy

Prof. Mr. P.S. Gerbrandyschool, 1968

Vaak problemen met dhr.

Vaak problemen met dhr. v.d. Meer (en zijn echtgenote)

Prof. Mr. P.S. Gerbrandyschool, 1967

?