Prof. Konstamschool (basisschool 1960 - 1962)

vergeten in Papendrecht, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prof. Konstamschool (basisschool 1960 - 1962), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prof. Konstamschool (basisschool 1960 - 1962) foto

Op Prof. Konstamschool (basisschool 1960 - 1962) vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

leuke meester henk hartog leuke juf irma westra van asperen en dhr versluis.

leuke meester henk hartog leuke juf irma westra van asperen en dhr versluis

Prof. Konstamschool (basiss..., 1957

Ik heb alleen het eerste jaar op deze school gezeten, daarna moest ik vanwege nieuwe gemeentegrenzen naar de Comeniusschool.

Ik heb alleen het eerste jaar op deze school gezeten, daarna moest ik vanwege nieuwe gemeentegrenzen naar de Comeniusschool. Ik zat in de klas bij jufrrouw Spronsen.

Prof. Konstamschool (basiss..., 1960

IK GING OM MET KEES VUYKNOORLAND FRANK VINK SICO SNIP EN DE MEIDEN MONIQUE DE JONG ELLEN VAN DE GRAAF MET DE JONGENS WAS HET ALTIJD DOLLEN .

IK GING OM MET KEES VUYKNOORLAND FRANK VINK SICO SNIP EN DE MEIDEN MONIQUE DE JONG ELLEN VAN DE GRAAF MET DE JONGENS WAS HET ALTIJD DOLLEN ..EN DE MEIDEN WAREN LEUK VOORAL MONIQUE VOND IK LEUK NOG EEN TIJDJE VERKEERING MEE GEHAD .... WAS EEN LEUKE TIJD ..FAVORIETE LERAAR HAD IK NIET ..STOND ALTIJD OP DE GANG OF MOEST BIJ DIE KALE KO KOMEN HA HA.......

Prof. Konstamschool (basiss..., 1965

?