Prof. H. Burgerschool

Bernisserstraat 2 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

22 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prof. H. Burgerschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prof. H. Burgerschool foto

Op Prof. H. Burgerschool vind je 4 klassenfoto’s en 22 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Vanaf 1968 is deze school Alexander Roozendaalschool gaan heten.

Vanaf 1968 is deze school Alexander Roozendaalschool gaan heten. Ik heb aan deze school de mooiste herinneringen aan dat we veelvuldig op pad gingen. Artis, grachten, parken, musea.

Prof. H. Burgerschool, 1957

Arjen Meijer,Karin Rudolf,Ria Sands Cristien Terol,Nelleke Baars,Yvonne Klinkerd,Rennie Balder.

Arjen Meijer,Karin Rudolf,Ria Sands Cristien Terol,Nelleke Baars,Yvonne Klinkerd,Rennie Balder.meneer Grendel,meneer schutte,juffrouw de Kraai.

Prof. H. Burgerschool, 1952

Ik zat op deze school, totdat deze verhuisde,van de Bernissestraat naar de Uiterwaardenstraat en de Alexander Roozendaalschool ging heten.

Ik zat op deze school, totdat deze verhuisde,van de Bernissestraat naar de Uiterwaardenstraat en de Alexander Roozendaalschool ging heten. We speelde met auto/banden, die in het fietsenhok lagen ; ieder had z'n eigen band, te herkennen aanhet profiel. We gebruikten ze als hoepel of stapelden ze op elkaar en 1 kind ging erin staan. 'Messen' in de zandbak. Juf Mulder, Hooiberg, Eldik, Lindeman en hr. v.d.Bijl. Hr Groet heb ik geen les van gehad, maar ik herken zijn naam wel.

Prof. H. Burgerschool, 1961

?