Prof. dr. P.H.A. Kohnstammschool

Lupinestraat 2 in Arnhem, ( Toon op kaart )

49 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prof. dr. P.H.A. Kohnstammschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 9
  • Schoolgenoten 49

Op Prof. dr. P.H.A. Kohnstammschool vind je 9 klassenfoto’s en 49 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 43

Leuke onbezorgde tijd gehad. I...

Leuke onbezorgde tijd gehad. Ik woon nu in Spijkenisse ben getrouwd heb twee kinderen en ben werkzaam als analist programmeur. Bekende namen uit die tijd Peter Kudria, Roelof Potgieser, Danny Spee, Dicky Doedens, Ingrid Habraken, Monique Manes

2003, Willem

Meester Geerts, mevrouw Douwma...

Meester Geerts, mevrouw Douwma friesin was spijkerhard maar haar tijd vooruit, voor de gymles eerst een warming up en schaatsen was haar fav. bezigheid, meester Verheul,mevrouw van Tricht meester Kooi met zijn gitaar leerlingen Liesbeth van Setten, Trudy ?, Johan Schalk (van de steenfabriek), Jantje Pel, ( woonde op een ark bij de houthandel), Robbie van Leeuwen ,Alex ?, Karin,. Het voetballen op het schoolplein, zeker in die tijd, de tijd van Cruijff en Neeskens

2003, Machiel

Het afscheid van meneer Verheu...

Het afscheid van meneer Verheul.Alle leerlingen stonden op de gang en zongen;Verheul was hoofd en meester van de dokter Kohnstammschool, hij marcheerde van de zesde naar klas 1.

2003, Pamela
?