Prof. dr. JH. Gunningschool

tomatenstraat in Enschede, ( Toon op kaart )

244 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prof. dr. JH. Gunningschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prof. dr. JH. Gunningschool foto

Op Prof. dr. JH. Gunningschool vind je 70 klassenfoto’s en 244 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

(hwi aap graafschapcollege nl) 25 jarig bestaan, playbackshow, musical.

(hwi aap graafschapcollege nl) 25 jarig bestaan, playbackshow, musical. Manon, Evelyn, Henriette, Diana, Belinda, Grace, ...en ga zo maar door. Jammer dat er geen contact meer is.

Prof. dr. JH. Gunningschool, 1972

ik zou het leuk vinden om al mijn klasgenoten die als eerste bij juf klaasen in de klas zaten.

ik zou het leuk vinden om al mijn klasgenoten die als eerste bij juf klaasen in de klas zaten.ook herinner ik mij juf dijkstra, kenniphaas,meneer vdberg,meneer hummel en meneer jansen Ook zou ik heel graag het adres van juf klaasen willen hebben

Prof. dr. JH. Gunningschool, 1953

veel herinner ik me reeds niet meer van deze school ik ken juffrouw klaasen nog wel en de heer jan schuring waar ik altijd oud papier voor inzamelde.

veel herinner ik me reeds niet meer van deze school ik ken juffrouw klaasen nog wel en de heer jan schuring waar ik altijd oud papier voor inzamelde

Prof. dr. JH. Gunningschool, 1974

?