Prinsesseschool MULO/MAVO

Van Bossestraat 84 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

252 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinsesseschool MULO/MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinsesseschool MULO/MAVO foto

Op Prinsesseschool MULO/MAVO vind je 77 klassenfoto’s en 252 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat tijdens het schooljaar 1973-1974 in de eerste klas, volgens mij 1b (weet niet zeker).

Ik zat tijdens het schooljaar 1973-1974 in de eerste klas, volgens mij 1b (weet niet zeker). Ik zat bij de tweeling Spaan, volgens mij heten die Wilma en Willie, in de klas en bij Carole, Coby, Nelly, Lia, Carla, Teddy, Annet en Sylvia. Meer weet ik er op dit moment niet. Vanaf de tweede klas heb ik in Maarssen op school gezeten. In 1977 ben ik daar geslaagd voor mijn diploma. Ze werkten daar toen al met week en maandtaken. De enige namen die ik van leerkrachten nog kan herinneren zijn dhr. Nak, mevr. Bakker,dhr Breedvaart, dhr Kaay en mevr ter Woord. Bij het bakkertje op de hoek in de pauze brood halen en dan bij de slager laten vullen met salade.

Prinsesseschool MULO/MAVO, 1973

Lerares was juffrouw? Voor Duits een oudere dikke leraar Voor Frans ook een leraar.

Lerares was juffrouw? Voor Duits een oudere dikke leraar Voor Frans ook een leraar

Prinsesseschool MULO/MAVO, 1938

meneer Hoekstra voor nederlands de malle tekenleraar de muziekleraar met zijn musical over een koekoeksklokkenwals en mijn konijn en ik.

meneer Hoekstra voor nederlands de malle tekenleraar de muziekleraar met zijn musical over een koekoeksklokkenwals en mijn konijn en ik. Over picollo en saxo dit ging over blaasinstrumenten.het trap op en af lopen naar de lessen. Meneer Kaaij. De blinde meneer voor algemene geschiedenis met zijn hond. meneer Koch met zijn auto prive amvisser #******#nl

Prinsesseschool MULO/MAVO, 1965

?