Prinsesseschool-Chr. Opleidingsschool

Prinsessestraat 30 in Arnhem, ( Toon op kaart )

64 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinsesseschool-Chr. Opleidingsschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Prinsesseschool-Chr. Opleidingsschool foto

Op Prinsesseschool-Chr. Opleidingsschool vind je 16 klassenfoto’s en 64 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Medeleerlingen die ik me nog herinner zijn: Bennie Gootink.

Medeleerlingen die ik me nog herinner zijn: Bennie Gootink. Wopkje de Haan, Gerrit-Jan van der Meijden, Robert van der Meulen, Jaap Damminga, Ansie Sonneveld, Yvonne van Oort, Geertje Wissink, Theo Dekker, Wim Kooper. De eerste drie jaar bij juffrouw Kooistra, daarna tijdelijk bij juffrouw Van Veen. Zij werd opgevolgd door meneer Teuning. In de vijfde meneer Van der Neut die ook iets aan handenarbeid deed. In 6a de roemruchte meneer Van ´t Hof met zijn pijp, loszittend kunstgebit en tomeloze ijver voor de samenzang van stichtelijke liederen en de jaarlijkse aubade op Koninginnedag. In de gymles veel korfbal. Voor de school begon moesten we ons in rijen opstellen op het schoolplein, iedere klas een rij.

Prinsesseschool-Chr. Opleid..., 1959

Juffrouw Sikkink.

Juffrouw Sikkink. 2e klas.Hoofd Dhr.Wansink.Later Dhr. H.C. Dijkerman.Hr. Stikker.Hr.Sarcema?.Hr.W. v d Hof.Dhr Honingh.Schoolmaat Jan Blom van de schoenmaker.

Prinsesseschool-Chr. Opleid..., 1945

Kan mij juf Verweij goed herinneren en meester Stikker.

Kan mij juf Verweij goed herinneren en meester Stikker.

Prinsesseschool-Chr. Opleid..., 1954

?