Prinsesseschool

Gravenstraat/Prinsessestraat in Arnhem, ( Toon op kaart )

142 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinsesseschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 48
  • Schoolgenoten 142

Op Prinsesseschool vind je 48 klassenfoto’s en 142 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 118

Ik heb van de 1e t/m de 4e kla...

Ik heb van de 1e t/m de 4e klas op deze school gezeten. Daarna verhuisde wij naar Schaarsbergen. Ik had o.a. les van jufrouw Kooistra. Ik heb haar een paar jaar geleden nog gezien. Wat ik nog goed weet is dat de schooltandarts kwam en dat we voor het raam in de lerarenkamer op de stoel moesten zitten. Vanaf het schoolplein kon iedereen je dan zien. Ook moesten we 's morgens in lange rijen, per klas, de school in. Mijn vriendinnetje was Ellie. Zij zat ook op de kleuterschool. Bijna alle kinderen van Kleuterschool Juf. van Soldt gingen naar de Prinsessenschool. Van de kleuterschool weet ik niet zoveel meer. Alleen dat mijn juf trouwde in het jaar dat ik bij haar in de klas zat. We mochten allemaal mee naar de kerk en hebben bloemenbogen gemaakt. Dat was een spannende belevenis toen. Namen weet ik ook niet veel meer. Natuurlijk Ellie, een tweeling waarvan de jongen volgens mij Mark heette, Sabine Westra, Judith. Als ik naar de foto’s kijk herken ik bijna alle gezichten maar weet helaas geen namen meer.

2003, Deleted

Herinneringen aan klasgenoten ...

Herinneringen aan klasgenoten die ik heb: mijn tweelingbroer Frits, Ansje Aalbers, Marijke Snijder, Beppie v.Schaik, de drieling Wunderink (Jopie, Henkie en Ineke). Ook was er nog een tweeling bij ons in de klas, Corrie en Wietske ?. Ook Joop Veenendaal (waar ik nu al 38 jr mee ben getrouwd), Netty v. Nieuwkerk, Marthi Ratelband, Roelie Oostveen en nog een stel anderen.

2003, Deleted

leraren mevr. Bosman, juffrouw...

leraren mevr. Bosman, juffrouw Postma, invalster mevrouw van der Neut, Dhr, Teuning.En Dhr. Rodenhuis die trouwde in ongeveer 1973 in Apeldoorn. Mede leerlingen, Petra van der Zee, Marja van de Weerdhof, Hanneke Mijnhart, Annelies van Essen,Anke Holwerda Sonja van Woerkom, Tanja Tap.

2003, petra
?