prinses wilhelminaschool

korreweg 211 in Groningen, ( Toon op kaart )

101 scholieren

Bekijk de volledige pagina van prinses wilhelminaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

prinses wilhelminaschool foto

Op prinses wilhelminaschool vind je 29 klassenfoto’s en 101 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In 1963 werd de school opgeheven.

In 1963 werd de school opgeheven. Ik ging toen naar de Sionsschool. ik herrinner me er weinig meer van. Wel dat ik in een winter gevallen ben op het schoolplein met een glij(s)baan. Ik had toen een erg pijnlijke schouder. De enige namen van medeleerlingen die ik nog ken zijn Johan (Jannes) Kremer en Marjan Kramer. Later zijn zij getrouwd en wonen in Alphen aan de Rijn.

prinses wilhelminaschool, 1960

Vriendschap met Gerlof van Dijk en Benno Bijsterveld.

Vriendschap met Gerlof van Dijk en Benno Bijsterveld. Een vriendinnetje in de zesde klas: Henny Twijnstra en een kamp in Witterzomer met dhr Broezer als leerkracht.

prinses wilhelminaschool, 1957

Dezelfde scholen staan soms onder verschillende namen.

Dezelfde scholen staan soms onder verschillende namen. Dus Prinses Wilhelminaschool komt ook voor onder Wilhelminaschool. Onder Wilhelminaschool heb ik ook een klassefoto geplaatst. Klasgenoten waren John Ellens (nog altijd mijn beste vriend), Willem Leeuw, Eiko Thon, Jack Rijploeg, Jan van der Veen, Hannie Rozema, Elsje Schepel, Pieter Hofman, Teddy Hummel, Martin Uhl, Loesje Knot, Jelle Biel, Foppe Hof, Andre Houttuin, Henk Christians, Henk Copinga, momenteel wethouder in Haren, Hans v. d. Molen bijnaam du moulin, Femke Dijkstra, Marijke Peterson, Marijke Veen, de dochter van Piet Veen, leraar aan de school, Elsje Hollander, Jopie Westerhoff en Netty Bouman. (van de rest die op de foto staan hoor ik graag de namen). Daarna kunnen we de nummers en namen op de klassefoto invullen. Excuses aan hen wiens naam mij nu even niet te binnen wil schieten. Eén daarvan is volgens mij Berty de Jonge

prinses wilhelminaschool, 1951

?