Prinses Wilhelmina school

Den Helderstraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

170 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Wilhelmina school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinses Wilhelmina school foto

Op Prinses Wilhelmina school vind je 44 klassenfoto’s en 170 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

gst veurs nl Deze school bestaat niet meer, hij is onlangs gesloopt! Hoe zal het met juffrouw Thomassen, Hartman en meester Caspers zijn?.

gst veurs nl Deze school bestaat niet meer, hij is onlangs gesloopt! Hoe zal het met juffrouw Thomassen, Hartman en meester Caspers zijn?

Prinses Wilhelmina school, 1975

De afscheidsmusical: "De wonderbaarlijke tijdmachine van professor Knap" (ik was juffrouw Rozelaer).

De afscheidsmusical: "De wonderbaarlijke tijdmachine van professor Knap" (ik was juffrouw Rozelaer). Mijn favoriete meester: Theo Caspers. De sportdagen op het veld en op het schoolplein. Reis om de wereld tijdens de gymlessen (toen we van school waren, gingen we nog wel eens kijken). De handwerklessen, mijn vriendinnetjes Claudia en Marina. Verder herinner ik me nog Jean Pierre (de troubadour in de musical), Mario, Willem (kon zo goed trommelen), Erik (overleden toen we nog op de lagere school zaten), Frank, Jacky, Peter (woonde op een woonboot), Tony (kwam meen ik uit Australie) en natuurlijk Arne.... mijn vriendje toen ik later op de MAVO zat, Anke, Ilonka, Sabina, Romana, Lonneke, Annet (kreeg ik nog een zelfgemaakt kussen van als surprise), Ria Meerburg en Ria de Vries, Wilhelmina, Leontine... en natuurlijk in de zesde klas onze schoolreis van drie dagen naar Elst.... De reunie was heel erg geslaagd, we waren met 8 personen uit onze klas: Annet, Sabina, Ria Meerburg, Arthur, Claudia, Linda, Lonneke en ik. Op 1 november krijgt de reunie een vervolg met het etentje. Hopelijk komen dan nog meer klasgenoten.

Prinses Wilhelmina school, 1971

De reünie was TOP! Gelachen met oud-bekenden, gepraat met onbekenden, onwijs leuk! Wel jammer dat de PWS er niet meer was.

De reünie was TOP! Gelachen met oud-bekenden, gepraat met onbekenden, onwijs leuk! Wel jammer dat de PWS er niet meer was. Jean-Paul, wat jammer dat je je een week na de reunie aanmeldde. Wie weet doe we het met klas 6 ergens in maart 2004 nog eens dunnetjes over, maar dan met meer klasgenoten!

Prinses Wilhelmina school, 1977

?