Prinses Margrietschool voor basisonderwijs

Junoplantsoen 30 in Haarlem, ( Toon op kaart )

191 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Prinses Margrietschool voor basisonderwijs, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 43
  • Schoolgenoten 191

Op Prinses Margrietschool voor basisonderwijs vind je 43 klassenfoto’s en 191 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 139

Juf Reijnveld, piano, haar Daf...

Juf Reijnveld, piano, haar Daffodil, "meneer" Mooij, altijd goed voor een draai om je oren en wat decibels, hr. Schleiffert (zijn oorlog in Birma, jonge juf Hendriks uit Overveen, de "vriendelijke" invalster "Krentebol" (mw Steenwijk, met pukkel uit Pietje Bell), je vingers tussen het hek, de "zware" balk voor het afsluiten ervan. Mijn vader (Marine) zat van 60 tot 62 in Nieuw-Guinea. De hele klas maakte tekeningen en deze zijn toen naar hem opgestuurd. Die tekeningen heeft hij (inmiddels 81) nog. Ik was een stil ventje (toen). Gepest werd ik niet, maar ik herinner me dat wel voor Marianne S. Vreselijke herinnering bij dergelijke TV-programma's.

2002, Hans

De hoofdonderwijzer de heer ve...

De hoofdonderwijzer de heer verkerk en zijn dochter Marleen In het laatste jaar nam de heer Verkerk afscheid van de school heel onverwachts,wat er toen voor terug kwam was vreselijk, Verder meester Jurrjens ,Meester Opdam

2002, Trudy

van deze school weet ik niet z...

van deze school weet ik niet zoveel meer af heb alleeen in klas 1 en 2 gezetten en toen ben ik verhuist naar Apeldoorn.Wel weet ik nog een paar namen zoals Annemieke Janssen,Andrea(beide woonde in de weteringstraat 1 straat achter mijn straat)Brigitte en haar broer Michael,Patrick (die ging veel vissen met zijn opa :o)

2002, Corrina
?