Prinses Margrietschool

Arie Bosscherstraat in Sappemeer, ( Toon op kaart )

210 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Margrietschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinses Margrietschool foto

Op Prinses Margrietschool vind je 50 klassenfoto’s en 210 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb maar twee jaar op de Margrietschool gezeten.

Ik heb maar twee jaar op de Margrietschool gezeten. Na een herindeling van de grenzen toen de Klaas de Vriesschool aan de Parkstraat is geopend moest ik daar heen. Een enkele klasgenoot uit die twee jaar kan ik mij herinneren voor de rest kan ik alleen maar zeggen ik heb dus geen vrij gehad toen de school in de fik stond. Enkele namen (die ik later ook nog wel eens tegengekomen ben) Erik Bakker, Erik Bauw, Theo Eigenberg

Prinses Margrietschool, 1972

SCHOOLKAMP OP AMELAND IN JEUGDHERBERG IN HOLLUM.

SCHOOLKAMP OP AMELAND IN JEUGDHERBERG IN HOLLUM

Prinses Margrietschool, 1964

De mooie verhalen van meester Meijer en er was ook een meester die grappige liedjes voor ons zong en gitaar speelde (?)O ja, ik lees hier de naam van meester Wolthuis; ik weet nog dat hij veel en grappig vertelde over zijn tijd als dienstplichtig soldaat.

De mooie verhalen van meester Meijer en er was ook een meester die grappige liedjes voor ons zong en gitaar speelde (?)O ja, ik lees hier de naam van meester Wolthuis; ik weet nog dat hij veel en grappig vertelde over zijn tijd als dienstplichtig soldaat. Juf Wiersema, o ja, ze heette meen ik Wiersema-Hes en ik heb handwerkles van haar gehad, een beetje een hippie, voor Sappemeerse begrippen enorm alternatief, met lange haren en lange rokken. Meester de Groot in de vierde klas, juf Greaves in de tweede klas, streng maar rechtvaardig, juf Veldkamp van de eerste klas was de liefste juf.

Prinses Margrietschool, 1971

?