Prinses Margrietschool

wijk "het nieuwland" in Almelo, ( Toon op kaart )

173 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Margrietschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinses Margrietschool foto

Op Prinses Margrietschool vind je 19 klassenfoto’s en 173 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Enkele namen van klasgenoten :Monique Veldhuis,Rene Lucas,Annemarie Hunting,Miranda Schuurhuis,Harold Klaster,Jaap Wind,Marjan Schuiterd ,Mike Zuidema,Annet Barneveld,Gerdie Binnenmars,Jan Willem Nieuwerth,Andrea Reuvekamp,Carla Hindriksen,Ronnie Stroeve,

Enkele namen van klasgenoten :Monique Veldhuis,Rene Lucas,Annemarie Hunting,Miranda Schuurhuis,Harold Klaster,Jaap Wind,Marjan Schuiterd ,Mike Zuidema,Annet Barneveld,Gerdie Binnenmars,Jan Willem Nieuwerth,Andrea Reuvekamp,Carla Hindriksen,Ronnie Stroeve,....Waar zijn ze allemaal gebleven??

Prinses Margrietschool, 1974

Wij zaten in de 5e klas toen we op schoolreisje naar Schiphol gingen waar de foto is gemaakt, de 6e klas zat ik op een andere school.

Wij zaten in de 5e klas toen we op schoolreisje naar Schiphol gingen waar de foto is gemaakt, de 6e klas zat ik op een andere school. Ik kwam in de 3e klas op deze school bij jufr. Wassink, in de 4e kreeg ik men. v.d.Woude, in de 5e ook en in de 6e klas had ik men. Reevers. Ik woonde in die tijd in de Hortensiastraat. Als er nog mensen zijn die mij kennen, geef dan even een berichtje. Enkele namen die ik mij herinner: Lies Bellem, Jitske v. Baaren, Gijs Groeneveld, Jos Dragt, Hillie Pool, Ria Slagman, Marian Smalbrugge, Gerrit Oldenbeuving.

Prinses Margrietschool, 1964

buiten spelen mijn favoriete leraar was mijnheer Postema en volgens mij was dat de 3 klas.

buiten spelen mijn favoriete leraar was mijnheer Postema en volgens mij was dat de 3 klas...enkel namen die ik nog weet zijn Anita Toersche,Ineke Buursema,Elisabeth Schorn,Tineke Westra,Bert Versteeg(vertelde elke maandagmorgen verhalen over wat ie meehad gemaakt op de boerderij)roelien Benjamins,martin boom?

Prinses Margrietschool, 1969

?