Prinses Margrietschool

Zeemanstraat 1 in Wageningen, ( Toon op kaart )

205 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Margrietschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinses Margrietschool foto

Op Prinses Margrietschool vind je 33 klassenfoto’s en 205 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik moet nog ergens een mapje hebben met foto's van al m'n klasgenoten.

Ik moet nog ergens een mapje hebben met foto's van al m'n klasgenoten. Met Hans de Vries nog naar 't Lyceum gegaan (nu Pantarijn). Alleen Huub van Manen later nog 's gezien. Al jaren niet meer in Wageningen geweest.

Prinses Margrietschool, 1969

meester Hartensveld, meester Hooft, meester Hederik.

meester Hartensveld, meester Hooft, meester Hederik. in die tijd was er een rage: klik-klakken (twee ballen aan een touwtje die tegen elkaar konden klikklakken). Iedereen had er een. Ooit is er zo'n bal losgeraakt en door de ruit van de 5e klas gevlogen. De ruit bleef helemaal heel, er kwam alleen een keurig rond gat in precies ter grootte van de bal. De ruit werd niet vervangen, het gat bleef zitten totdat ik de school verliet. Meester Hooft (voorheen buschauffeur) was tevens EHBO-er en demonstreerde graag zijn vaardigheden.

Prinses Margrietschool, 1971

kwam pas in de 4e klas bij meester Hartesvelt en later mijnheer Hooft.

kwam pas in de 4e klas bij meester Hartesvelt en later mijnheer Hooft. Kan me nog Heleen van Laar herinneren en de tijdelijke verhuizing naar de Kolkakker.

Prinses Margrietschool, 1968

?