Prinses Margrietschool

Burg. van Esstraat 46 in Pernis, ( Toon op kaart )

83 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Margrietschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinses Margrietschool foto

Op Prinses Margrietschool vind je 34 klassenfoto’s en 83 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik weet nog dat we speelden in het rehoboth en het speelgoed lag onder het toneel.

ik weet nog dat we speelden in het rehoboth en het speelgoed lag onder het toneel. Er was een weegschaal van plastick een 4 en een 3 wogen even zwaar als een 7. We kregen melk dat s'winters bij de kachel stond ik vond het verschrikkelijk vies, maar opdrinken moest en juffrouw Markus maakte met een potlood een gat in de dop dan kon het rietje er door

Prinses Margrietschool, 1954

Weet niet meer zoveel over deze tijd.

Weet niet meer zoveel over deze tijd. Juf Markusse en Berghout.

Prinses Margrietschool, 1962

Kan me vaag de naam van juffrouw Mes (?) herinneren.

Kan me vaag de naam van juffrouw Mes (?) herinneren. Na 2 jaar splitste de klasjes zich naar de Bijtelschool en de Visserschool. Zat op eerstgenoemde. Weet bijna alle namen bij een foto nog te herinneren, hoewel al 20 jaar weg uit Pernis. Kan me niet zoveel herinneren van de sfeer; in ieder geval heb ik als linkshander pas laat veters leren strikken en knippen gaat nog steeds niet al te soepel. Verder wel goed terechtgekomen; bezoek Pernis regelmatig en zie nog wel bekende gezichten. Misschien doet dit herinneringen oproepen: was mijn tijd ver vooruit wat betreft cosmetische ingrepen: was erfelijk belast met zeiloren en heb sinds 1968 daar geen last meer van. Kom maar op met jullie ontboezemingen ! Groeten,.

Prinses Margrietschool, 1966

?