Prinses Margriet School

Emmastraat in Diemen, ( Toon op kaart )

237 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Prinses Margriet School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Prinses Margriet School foto

Op Prinses Margriet School vind je 33 klassenfoto’s en 237 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb nog bij Erwin in de klas gezeten.

Ik heb nog bij Erwin in de klas gezeten. En Wim: Fred Mink is mijn broer. Verder hebben mijn zussen: Joke (1969) en Marianne (1980) er ook op gezeten. Erwin woonde toch aan het eind van het blok?? En jacqueline heb ik later wel eens gezien bij de 'toenmalige' Dunandschool. Ik woonde daar een tijdje tegenover. Zou het leuk vinden als jullie eens mailde naar onderstaand adres. (email:kees_mink @ y ahoo . com (natuurlijk aan elkaar, maar anders pakt schoolbank het niet))

Prinses Margriet School, 1973

Mijn meisjesnaam is Dost.

Mijn meisjesnaam is Dost. We hebben van 1964 tot begin 1968 in Diemen gewoond. Ik ben in de 5e klas weggegaan. We woonden buiten Diemen op het terrein van Van Kriekenoord (wat nu Pantar is) aan de Muiderstraatweg. Mijn vader was daar bedrijfsleider. Klasgenootjes o.a. Lenie Karbet, Lenie Jongman, Suze Halenbeek, Joke Leidsman. We zijn in Diemen komen wonen vanuit Groningen. Mijn zus Hilda zat een klas hoger, bij o.a. Minjon Hofman en Hanneke Koekoek.

Prinses Margriet School, 1964

Op je kop hangen in de Raket.

Op je kop hangen in de Raket. Was echt geweldig. En natuurlijk het toneelstuk in de 6e klas. Ook kan ik mij juf de Bruin, Juf Velders en jufrouw Irene nog goed herinneren.

Prinses Margriet School, 1979

?