Prinses Margriet School

Prinses Margrietstraat 1 in Smilde, ( Toon op kaart )

116 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Prinses Margriet School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 26
  • Schoolgenoten 116

Op Prinses Margriet School vind je 26 klassenfoto’s en 116 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 58

Kamperen in de 6e klas waar en...

Kamperen in de 6e klas waar enge spookverhalen rond het kampvuur werden verteld, Alie Minkema, Bert Udding, de musical (Hotel de Luie Lift). Is het al tijd voor een reunie?

2003, Francien

Leuke tijd gehad, veel vriende...

Leuke tijd gehad, veel vrienden. Op de kleuterschool altijd mooie tekeningen van Juf Grietje. Jongen/ meidenpakkertje. Op kamp in het laatste jaar, stiekem toch bij de jongens liggen en lekker keten de pyjama van Ensing nog dichtgenaaid, maar hij ging er zo door..helaas. De musical, was op de 'grote' voorstelling m'n stem kwijt. Ben heel benieuwd wat er van iedereen is geworden.

2003, Sylvia

Deze school was in die jaren g...

Deze school was in die jaren gevestigd aan de kerklaan (naast de Mavo) Kan me nog een paar leerkrachten herinneren zoals: Van der Laan (dir), Mevr. Wolthuis, Mevr. Valstar, en Swiebel. Heb klas 3, 4 en 5 bij hem doorgebracht. Ik zag dat Wemmie Wolf nog kontakt met hem heeft. Wemmie, misschien kun jij mij zijn adres geven. Zou hem namelijk best eens willen spreken.

2003, Deleted
?